martes, 18 de enero de 2011

NAVEGADORS

Un navegador és és una aplicació que permet a l'usuari recuperar i reproduir documents d'hipertext, generalment escrits en HTML, des de servidors web situats a qualsevol lloc del món.
La funció bàsica d'un navegador web és mostrar documents de text, segurament amb recursos multimèdia incrustats. Els documents poden estar ubicats a l'ordinador de l'usuari, però també poden ser a qualsevol altre dispositiu que hi estigui connectat (a través d'internet, per exemple) i que tingui els recursos necessaris per a la transmissió (un programari de servidor web). Aquests documents, habitualment anomenats pàgines web, tenen hipervincles que enllacen una porció de text o una imatge amb un altre document.

Hi ha diferents navegadors:

MOZILLA FIREFOX: La seva seguretat en línia és la màxima prioritat del Firefox. És gratuït,i ajudarà a obtenir el màxim rendiment de la web.
Inclou navegació per pestanyes, corrector ortogràfic, cerca progressiva, adreces d'interès actives, un administrador de descàrregues, navegació privada, navegació amb georeferenciació i un sistema de recerca integrat que utilitza el motor de cerca que desitgi l'usuari. A més es poden afegir funcions a través de complements desenvolupats per tercers,  entre els quals hi ha una àmplia selecció, característica que ha atret a molts dels usuaris actuals del navegador.



GOOGLE CHROME: Un nou navegador ràpid. és un navegador web desenvolupat per Google i compilat amb base en components de codi obert com el motor de renderitzat de WebKit i la seva estructura de desenvolupament d'aplicacions (Framework). Google Chrome és el tercer navegador més utilitzat a Internet, amb una quota de mercat del 9,98% a finals de desembre de 2010, i amb un total de 120 milions d'usuaris a principis de desembre de 2010.  Està disponible gratuïtament sota condicions de servei específiques. El nom del navegador deriva del terme usat per al marc de la interfície gràfica d'usuari



INTERNET EXPLORER : Dissenyat per ajudar a prendre el control de la  privacitat i navegar amb confiança. Lliure de Microsoft.Conegut comunament com IE, és un navegador web desenvolupat per Microsoft per al sistema operatiu Microsoft Windows des de 1995. Ha estat el navegador web més utilitzat d'Internet des de 1999 fins a l'actualitat, amb un pic màxim de quota d'utilització del 95% entre el 2002 i 2003. No obstant això, aquesta quota de mercat ha disminuït gradualment amb els anys a causa d'una renovada competència per part d'altres navegadors, situant-se aproximadament entre el 41% i 63% per a finals de desembre de 2010, depenent de la font de mesura global



OPERA BROWSER: El navegador més ràpid sobre la Terra, segur, potent i fàcil d'usar, amb una Excel lent protecció de la privacitat. I és gratis. És un navegador web i suite d'Internet creat per l'empresa noruega Opera Software, capaç de realitzar múltiples tasques com navegar per llocs web, gestionar correu electrònic, contactes, fonts web, xerrar via irc i / o ser un client bittorrent. Opera ha estat pioner en incorporar moltes de les característiques que avui en dia es poden veure a la resta dels navegadors web, com les pestanyes, zoom o recerca integrada.

SAFARI: Safari per a Windows d'Apple, el navegador més innovador del món.Safari inclou navegació per pestanyes, corrector ortogràfic, marcadors, bloquejador de finestres emergents, dreceres del teclat, suport per a motors de recerca, un gestor de descàrregues, CoverFlow per a vista de l'historial i els Top Sites

K-MELEON: K-Meleon és un extremadament ràpid, personalitzable navegador, lleuger basat en el motor Gecko de Mozilla i dissenyat específicament per a Windows.

FLOCK:Pots estar connectat amb els teus amics mentre navegues per la web.I es pot utilitzar el Facebook i el Twitter.


SRWare IRON: Optimitzada per a la velocitat, seguretat i flexibilitat. Iron inclou notables característiques úniques. En contrast amb Chrome, implementa l'última versió de WebKit (motor de renderitzat), i inclou una funció de bloqueig o filtre d'anuncis web. Una especulació comú és que la característica de bloqueig d'anuncis Chrome no estarà mai realitzada completament perquè exclou els anuncis inclosos per Google en les respostes a les cerques.


FLASH PEAK: Ràpid i fiable navegador web carrega amb les característiques com ara emplenar formularis, bloquejador de finestres emergents, gestió d'accés i protecció de la privacitat.

-Però els més coneguts són: Internet Explorer 8,Mozilla Firefox i Safari
Aquests tres navegadors són els més coneguts.

Opinió personal: El navegador que més m’agrada i que també utilitzo és el Mozilla Firefox,perquè és un navegador confiable y compatible amb totes les pàgines i és segur i ràpid. I també perquè el ports personalitzar al teu gust.

No hay comentarios:

Publicar un comentario